Apa Itu Whohaa ? - Syahirah Valiant

September 26, 2014

Apa Itu Whohaa ?


Assalammualaikum

whohaa?? apa tu ? Ira pun baru je tahu pasal benda ni dari blog seorang blogger ni.. nampak macam menarik je.. tu yang Ira godek2.. last2 Ira sign up la benda ni.. memang best.. nak tahu apa benda tu ? ok la.. 

whohaa ni sejenis iklan jugak.. tapi tak sama macam churpchurp atau nuffnang.. whohaa ni simple sangat2.. korang just kena jawab soalan yang diberi je.. jawapan untuk soalan tu semua da ada dalam gambar atau diberi penerangan.. korang kena baca betul2 la.. ^^ tapi so fa, Ira da kumpul 260 points.. sikit lagi.. yela kan.. nama pun baru buat.. haaaa !! lupa pulak.. then, points tu korang boleh redeem untuk dapatkan hadiah.. alaaa.. macam dapat hadiah percuma dari petronas.. kita kena kumpul points dulu rite ? macam ni la jugak.. bagi Ira la kan.. benda ni la yang paling2 simple.. korang try la k.. 

meh sini klik ramai2 untuk join.. korang takkan menyesal bila dah join.. DAFTAR WHOHAA

No comments:

Post a Comment

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D