Angel Eyes (Korean Drama) - Syahirah Valiant

September 13, 2014

Angel Eyes (Korean Drama)


Assalammualaikum

baru sekarang Ira dapat update blog.. hehe.. busy sikit la.. korang semua mesti pernah tengok drama korea Angel Eyes kan ? takkan la tak pernah tengok.. cite ni famous la jugak.. sekarang ni kan, drama2 korean mesti best2 kan.. terbantut kerja Ira.. hehe.. tapi nak buat macam mana.. Ira memang minat korea.. memang Ira akan tengok la drama2 korea ni..

berbalik kepada tajuk cerita ni.. pada sesiapa yang tak pernah tengok tu, try la tengok.. sweet giler cite ni.. nak ada pakwe macam lelaki tu.. sweet sangat2.. dia sanggup tunggu perempuan tu bertahun-tahun.. jarang sangat kan kita jumpa seorang lelaki yang macam tu.. walaupun ianya hanya lah sebuah cerita.. alangkah indahnya kalau orang macam tu still ada lagi.. betul tak kaum hawa ? ^^ dan cerita ni tersangat la sedih.. sedih yang teramat sangat.. first episod pun dah boleh buatkan korang mengalirkan air mata.. percaya lah cakap Ira.. Ira tengok cerita ni pun banyak menangis.. tak dapat ditampung lagi air mata ni.. hehe xD

korang nak tengok tak ? korang boleh je download cerita ni.. full episod punye !!! tapi korang kena ada IDM dulu ye.. tak tahu IDM tu apa ? Internet Download Manager ... eh, betul ke ? hehe.. apa2 je la.. lebih kurang la kan.. korang kena download benda tu dulu tau.. nak guna real player da takde pulak.. tu je la caranya yang korang boleh dapatkan cerita ni.. nak link download cerita ni terus ? boleh2.. ^^ Ira kasi untuk memudahkan urusan kerja korang untuk mendownload.. tunggu ye ! ^^


nah !! itu dia link nye.. korang tinggal klik and download je.. habis la bengkak2 mata korang bile tengok cite ni.. jadi panda pulak kan.. hehe.. k la.. selamat menonton ^^

No comments:

Post a Comment

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D