Segmen Blogwalking : When I Was A Kid by Aina Akmal - Syahirah Valiant

August 27, 2014

Segmen Blogwalking : When I Was A Kid by Aina Akmal


Klik Banner Untuk Join

Assalammualaikum

Ira ternampak segmen ni time tengah usha2 blog kawan2 lain.. menarik je Ira tengok segmen ni.. so, Ira ambik keputusan untuk join.. hehe ~ da lama giler tak join segmen.. jum sama2 kita support segmen ni ye.. ^^

Cerita Zaman Aku Kecik

Masa Ira kecik2 dulu Ira manja sangat dengan ibu.. walaupun Ira ni anak sulung daripada 4 beradik.. tapi Ira la yang paling manja.. hehe ~ hurmmm ~ banyak sangat kenangan manis masa Ira kecik2 dulu.. sampai tak tahu nak ceritakan yang mana satu.. xD

Dulu kalau masa balik kampung, Ira la budak yang paling hyper antara sepupu2 Ira.. hehe.. kadang kalanya Ira ni kuatlah jugak menangisnya.. hehe.. manja kan ^^ sepupu2 Ira la yang kena pujuk.. Ira kalau dah duduk kampung.. jangan haraplah nak duduk diam.. mesti bergerak je.. pengalaman yang paling Ira tak boleh lupa, Ira suka panjat pokok rambutan.. ada satu hari tu sampai Ira terjatuh.. hehe.. dah taubat da tak nak panjat pokok.. tu la pengalaman yang Ira tak pernah lupakan.. jatuh macam nangka busuk.. xD

ni je la cerita masa Ira kecik2 dulu.. hehe.. tak boleh nak cerita semua.. da tak ingat sangat.. sekarang ni nak baca kisah kawan2 yang lain pulak.. hehe.. jadi stalker lu !! ^^

9 comments:

  1. Hahaha. Aina dulu pun kaki panjat pokok juga. Tapi panjat guna tangga. Hehehe.

    Thanks sebab sudi join. (*^▽^*)

    Boleh check url sys dekat sini ye. Happy Blogwalking (^▽^)

    http://nurainahanis.blogspot.com/2013/08/senarai-peserta-segmen-blogwalking-when.html

    ReplyDelete
  2. haha pengalaman masa kecik mostly sama kan, kita rasa macam kita je pernah alami semua tu rupanya x..
    Singgah dari segmen yang sama :)
    http://mellyareenza.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-when-i-was-kid-by.html

    ReplyDelete
  3. Jatuh pokok? Tinggi tak? ><

    Membalas kunjungan dari segmen yang sama~ ^^

    ReplyDelete
  4. Wah anak manja. Hehe. Best zaman kecik2 dulu kan.

    Blogwalking dari segmen yang sama :)
    Segmen Blogwalking When I Was A Kid by Aina Akmal

    ReplyDelete
  5. amiez dulu pun kuat merajuk gak...hehe..
    blogwalking dari segmen yang sama :D

    jeput baca: http://amieznuown.blogspot.com/2014/08/18-segmen-blogwalking-when-i-was-kid-by.html

    ReplyDelete
  6. salam... singgah dari segmen yg sama.. Good luck!

    http://miamorzafirah.blogspot.com/2014/09/segmen-blogwalking-when-i-was-kid-by.html

    ReplyDelete
  7. Bhahahahahaha masa Form 2 untuk pertama kali dalam seumur hidup Yun Sing panjat pokok.. dengan member.. dekat sekolah pula tu =,= tapi masa stayback. Nasib takde siapa nampak xD

    ReplyDelete
  8. CT datang singgah sini.. Maaf lambat baru ada masa menjenguk..
    Done follow sini lama dah..
    Jemput singgah -- When CT Was A Kid

    Jemput Singgah :D
    Komen Sikit Wajah Baru Blog CT

    ReplyDelete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D