Riuh Raya Keluarga Mak Jum

Saturday, August 02, 2014

Happy Eid for all Muslim :)) 

Assalammualaikum

Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada blogger2 semua.. hehe.. hari ni da raya ke berapa ek ? Ira lupa la ~ hehe.. maklum lah.. bagi Ira, raya untuk Ira cuma raya pertama je.. tu je yang Ira ingat.. lepas tu Ira rasa macam dah tak raya je.. harap je raya kita sampai sebulan kan.. :) macam mana aktiviti raya korang ? mesti meriah kan.. share2 la sikit dengan Ira ni.. nak tahu jugak.. hehe xD tujuan Ira update hari ni sebab Ira nak letak gambar2 raya dekat kampung.. hehe.. korang tengok2 la ek.. :)


 
hehe.. kita mulakan dengan gambar Ira.. xD

























































sori tak letak caption.. hehe.. takde idea nak letak caption apa.. haaaaaa ~ begini lah raya kami keluarga Mak Jum.. hehe.. Mak Jum tu sebenarnye nama atuk Ira.. atuk Ira cantik kan ... bergaya engko !! haha.. kalah cucu2 dia.. ^^ ok la ~ sampai sini saja entri Ira untuk kali ni.. :)




 

You Might Also Like

2 Comments

  1. riang ria di hari raya.. heheh.salam lebaran ira :)

    ReplyDelete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Like us on Facebook

Total Pageviews

Follow by Email