August 2014 - Syahirah Valiant

August 27, 2014

"Segmen Jom Blogwalk ! #2 by Mellya"

Wednesday, August 27, 2014 14
 "Segmen Jom Blogwalk ! #2 by Mellya"

KLIK BANNER UNTUK JOIN

Segmen Blogwalking : When I Was A Kid by Aina Akmal

Wednesday, August 27, 2014 9
Segmen Blogwalking : When I Was A Kid by Aina Akmal

Klik Banner Untuk Join

Assalammualaikum

Ira ternampak segmen ni time tengah usha2 blog kawan2 lain.. menarik je Ira tengok segmen ni.. so, Ira ambik keputusan untuk join.. hehe ~ da lama giler tak join segmen.. jum sama2 kita support segmen ni ye.. ^^

Cerita Zaman Aku Kecik

Masa Ira kecik2 dulu Ira manja sangat dengan ibu.. walaupun Ira ni anak sulung daripada 4 beradik.. tapi Ira la yang paling manja.. hehe ~ hurmmm ~ banyak sangat kenangan manis masa Ira kecik2 dulu.. sampai tak tahu nak ceritakan yang mana satu.. xD

Dulu kalau masa balik kampung, Ira la budak yang paling hyper antara sepupu2 Ira.. hehe.. kadang kalanya Ira ni kuatlah jugak menangisnya.. hehe.. manja kan ^^ sepupu2 Ira la yang kena pujuk.. Ira kalau dah duduk kampung.. jangan haraplah nak duduk diam.. mesti bergerak je.. pengalaman yang paling Ira tak boleh lupa, Ira suka panjat pokok rambutan.. ada satu hari tu sampai Ira terjatuh.. hehe.. dah taubat da tak nak panjat pokok.. tu la pengalaman yang Ira tak pernah lupakan.. jatuh macam nangka busuk.. xD

ni je la cerita masa Ira kecik2 dulu.. hehe.. tak boleh nak cerita semua.. da tak ingat sangat.. sekarang ni nak baca kisah kawan2 yang lain pulak.. hehe.. jadi stalker lu !! ^^

August 02, 2014

Riuh Raya Keluarga Mak Jum

Saturday, August 02, 2014 2
Riuh Raya Keluarga Mak Jum
Happy Eid for all Muslim :)) 

Assalammualaikum

Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada blogger2 semua.. hehe.. hari ni da raya ke berapa ek ? Ira lupa la ~ hehe.. maklum lah.. bagi Ira, raya untuk Ira cuma raya pertama je.. tu je yang Ira ingat.. lepas tu Ira rasa macam dah tak raya je.. harap je raya kita sampai sebulan kan.. :) macam mana aktiviti raya korang ? mesti meriah kan.. share2 la sikit dengan Ira ni.. nak tahu jugak.. hehe xD tujuan Ira update hari ni sebab Ira nak letak gambar2 raya dekat kampung.. hehe.. korang tengok2 la ek.. :)


 
hehe.. kita mulakan dengan gambar Ira.. xD

























































sori tak letak caption.. hehe.. takde idea nak letak caption apa.. haaaaaa ~ begini lah raya kami keluarga Mak Jum.. hehe.. Mak Jum tu sebenarnye nama atuk Ira.. atuk Ira cantik kan ... bergaya engko !! haha.. kalah cucu2 dia.. ^^ ok la ~ sampai sini saja entri Ira untuk kali ni.. :)