Semester 4

Saturday, July 19, 2014

Sudy ~ Suzanna | via Tumblr 

Assalammualaikum

sekarang ni Ira da jadi student untuk semester 4... wuuuu ~ cepat je masa berlalu.. hahaha.. tapi kan ~ hati ni dup dap dup dap nak ambik result semester 3.. doakan Ira dapat pointer tinggi ye... ^^  tapi setakat ni Ira tengok markah2 Ira semua menaik.. Alhamdulillah.. walaupun bukan menaik banyak, sikit pun jadi la.. apa orang kata tu, sikit-sikit, lama-lama jadi bukit.. hehe.. betul tak ? macam salah je.. xD

and now Ira kena get ready untuk masuk alam semester 4.. alam penentu untuk Ira lepas pra diploma.. doakan Ira ye. Ira takut sangat2.. yela kan ~ Ira ambik exam untuk semester kali ni sebijik macam spm.. format spm la kan.. tapi Ira ambik awal sikit.. budak2 spm ambik masa cuti sekolah.. haih !! harap2 la lepas.. amin.. :)

You Might Also Like

1 Comments

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Suscribe Us