Lamanye tak update

Friday, July 18, 2014

Tumblr 

Assalammualaikum

waahhhhh !!! lamanye Ira tak update blog ni. banyak benda Ira tertinggal kan ? hurmmm.. Ira betul2 takde masa sekarang ni.. busy dengan study.. so, Ira akan update bila Ira betul2 ada masa lapang.. tu pun belum tentu lama.. hurmmm ~ btw, sorry kepada sesiapa yang join segmen Ira tu.. Ira tak sempat up to date benda tu.. hah ! sebelum Ira terlupa.. ada orang tanya mana pemenangnye kan ? Ira da maklumkan bahawa segmen tu untuk masukkan dalam bloglist Ira je.. so, takde pemenangnye.. semua pemenangnye ye.. sorry sebab segmen tu tak dapat sambutan ramai.. yela kan ~ Ira masih berjinak-jinak lagi dalam dunia blogger ni.. :)

You Might Also Like

0 Comments

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Like us on Facebook

Total Pageviews

Follow by Email