School Break

Tuesday, June 03, 2014

  ( ; ω ; ) 

Assalammualaikum

hye bloggers2 semua. korang semua sihat ? hehe xD . da lama rasanya Ira tak menaip blog ni. hurmm ~ seriously takde masa yang sesuai. yela kan.. Ira busy dengan exam. exam sampai 3 minggu.. memang tak de masa la cite dia..

sekarang ni Ira dah habis exam semua.. enjoy la !! apa lagi kan.. hehe.. sekarang ni tengah cuti sekolah.. tapi sayangnya cuti sekolah Ira tak lama pun.. adik2 Ira semua cuti 3 minggu.. Ira kena cuti seminggu je.. haih !!! sabar je la.. cikgu ni suka sangat ambik cuti orang.. hurmmm ~ nak cuti lagi.. nak cuti lagi.. nka cuti lagi.. :'( 

cuti pun kadang2 bosan jugak kan.. yela ~ da tak pergi mana2.. sape yang tak bosan kan.. korang yang tengah cuti ni pergi mana je ? share2 la dengan Ira tau tau.. hehe xD *penyibuk* hurmm.. Ira rasa ni je la yang Ira dapat update.. idea tak datang menyinggah lagi.. hehe.. jumpa lagi kalau ada rezeki la.. bubye ~ :)

You Might Also Like

0 Comments

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Suscribe Us