Salam Pagi Ahad

Saturday, June 21, 2014

 

Assalammualaikum

selamat pagi bloggers sekalian.. korang semua sihat ? Alhamdulillah kalau semua sihat.. bersyukurlah kepada Allah kerana Dia masih memberi kita peluang untuk hidup di atas muka bumi ini.. :) haihh ! da lama betul Ira tak update blog ni.. sori kepada kawan2 yang dah join contest Ira sebab Ira lambat masukkan korang dalam bloglist.. baru hari ni Ira berkesempatan nak masukkan.. sori sangat2 ye :) ... pagi ni sejuk sangat2.. al maklum lah.. semalam kan hujan.. hujan rahmat..

seriously memang Ira betul2 tak de masa nak update sebelum ni.. iye la kan ~ bz dengan sukan.. bila dah balik asrama penat.. then terus tidur.. mana ada masa kan.. hah !! cakap pasal sukan.. rumah kuning dapat no 3.. Alhamdulillah.. sekurang-kurangnye bukan no last.. terima kasih atlet2 rumah kuning sebab korang dah sumbangkan mata.. hehe.. dan dan dan.. kulit Ira pun ada 4 layer !!!! hahahaha.. berjemur tengah panas.. ni la padahnye.. haihh !! nasib badan..


bloggers2 yang hensem dan comel lotte, KLIK SINI untuk support Ira :)

You Might Also Like

0 Comments

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Like us on Facebook

Total Pageviews

Follow by Email