Our Memories - Syahirah Valiant

Post Top Ad

June 05, 2014

Our Memories

fashion 

Assalammualaikum

Ira ingatkan Ira dengan Syafiq dah ok.. tapi nampaknye macam bergaduh lagi.. haihh ! sabar je la hati ni.. Ira tunggu dia daripada semalam lagi.. tapi call dan mesej dia langsung takde.. bila Ira call mesti dia kata nak tidur.. kalau kesayangan korang buat macam ni korang marah tak ? berapi je Ira hari ni.. hurmmm ~ penat Ira tunggu dia.. last2 dia cakap macam tu je..

Agaknye dia dah tak perlukan Ira dah kut.. sebab tu dia buat macam tu.. hurmm ~ kalau tak perlukan Ira pun, cuba la jujur.. tak suka la tipu2 ni.. ntah la ~ kadang2 Ira rasa yang diri Ira ni cuma beban je untuk dia.. Ira ni menyusahkan diri dia kut.. sebab tu dia bosan dengan Ira.. hurmmm ~ kalau lah apa yang Ira fikir ni memang betul, Ira redha je la.. mungkin hubungan kitaorang yang setahun lebih tu pun takde apa2 makna untuk dia.. memang betul kut.. Ira ingat lagi yang dia pernah kata something kat Ira.. dan pastinya ayat tu memang pedih sangat.. 

kalaulah betul ni peluang terakhir Ira untuk bersama dengan dia.. hurmm ~ ntah la.. Ira confuse !!! rasa nak menangis je malam ni.. tapi Ira nak dia tahu yang Ira tak pernah menyesal kenal dia.. walaupun dia dah banyak sakitkan hati Ira, Ira tetap maafkan dia dengan seikhlas hati.. Ira ingatkan yang dialah orang terakhir dalam hidup Ira.. dengan keadaan yang macam ni Ira tak rasa yang dia orang terakhir dalam hidup dia.. Ira pernah kata dekat dia. kalaulah kitaorang clash, Ira takkan pernah bukak pintu hati ni untuk orang lain.. dan sekarang la Ira akan buktikan kata-kata Ira tu.. hurmmm ~ :'(

1 comment:

  1. No.. No.. No.. don't do that... Jgn kata 'takkan pernah buka pintu hati utk org lain' sbb ni semua kerja Allah. Perempuan walaupun hati lembut tp pls tunjukkanlah yg hati kita ni sebenarnya kuat. jgn bg lelaki bangga diri dgn tindakan kita yg kata sanggup tak pilih org lain. Awak masih ada hak untuk memilih. Ingat, kdg2 bukan dia yg Allah cipta untuk kita dan ira patut syukur sbb Allah dah tunjukkan true color dia. So, next time nak kenal lelaki kena serah hati 30% je pada dia yg lain serah pada Allah s.w.t. Dia yg tentukan jodoh kita.
    Just let him go dear, mana tau Allah nak bagi insan yg lebih baik dari dia. Hidup awak masih panjang. Baru 17 tahun. Awak ada peluang lagi 8 tahun utk mencari pasangan yg tepat if awk decide utk kahwin diusia 25 tahun.
    Ok, jgn fikir sgt. Just relax. Haha.. panjang lebar akak nasihat. K bye.

    ReplyDelete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Post Bottom Ad