Oh My Short Sem !!

Monday, June 23, 2014

Study ~ Suzanna | via Tumblr 

Assalammualaikum

oh my short sem !!! hehe.. selalunye korang dengar oh my english kan ? Ira tukar jadi oh my short sem pulak.. hurmm ~ sakit kepala nak berhadapan dengan short sem ni.. banyak sangat kerja.. tadi pun cikgu kelam kabut nak habiskan modul.. seriously penat.. kenapa la perlu ada short sem ni ? padahal apa yang kitaorang belajar dalam short sem ni takde kena mengena dengan course kitaorang.. hurmmm ~

jujur la Ira cakap.. apa yang Ira belajar tadi pun Ira tak faham.. satu pun tak masuk kepala.. haih !! nasib2.. ntah la.. tapi Ira akan tetap teruskan belajar tu semua.. just fikir pada sudut positif.. mungkin semua tu ada kena mengena dengan course Ira tapi Ira tak dapat tangkap lagi.. InsyaAllah satu hari nanti.. nasib baik semester ni last Ira berhadapan dengan short sem.. Alhamdulillah.. seriously tak larat nak buat short sem.. banyak sangat kerja..

You Might Also Like

0 Comments

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Suscribe Us