Kenangan Yang Lalu .... - Syahirah Valiant

Post Top Ad

June 28, 2014

Kenangan Yang Lalu ....

 


Assalammualaikum

seriously Ira rindu sangat2 dekat kawan Ira semua.. yela kan ~ kitaorang sekarang ni macam dah tak rapat je.. langsung takde gurau2 macam dulu.. semua dah happy dengan kawan2 dorm diaorang.. almaklum lah.. dorm semua dah tukar.. kadang2 Ira asyik teringat je kenangan2 kitaorang dulu.. sekarang semuanya dah takde.. ~ semuanya terhapus macam tu je..

tapi Alhamdulillah kitaorang still bertegur macam biase.. nasib baek la kan.. Ira nak kitaorang ni berkawan sampai bila2.. InsyaAllah.. aminn ~ hurmmm ~ dulu kitaorang gelak sama2.. kongsi duka dan suka sama2... tidur pun sama.. Ya Allah.. rindunya zaman tahun lepas.. bila antara kitaorang bergadoh, kita sama2 akan settlekan.. seriously Ira rindu sangat saat2 tu.. Ira harap yang diaorang takkan lupakan Ira.. :')

1 comment:

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Post Bottom Ad