Kau Takkan Tahu Perkara Sebenar

Wednesday, June 04, 2014

 

Assalammualaikum

"Awak takkan tahu perkara sebenar" ayat ni je yang mampu Ira bagi tahu dia bila Ira jumpa dia semalam.. hurmm.. hati Ira sakit.. teramat la sakit.. Ira tahu benda ni akan jadi.. dan Ira tak expect pun dia akan marah macam ni sekali.. dan sekarang ni dia langsung dah tak nak angkat call Ira.. text Ira pun dia takkan balas.. malam tadi Ira call dan dia angkat.. Ira nak ceritakan perkara sebenar.. tapi ............ dia tak nak dengar penjelasan Ira.. hanya Allah je yang tahu perasaan Ira macam mana.. benda masalah kecil dia nak besar-besarkan.. siapa yang tak marah rite ? dah banyak kali Ira sabar dengan perangai dia.. Ira fikirkan dia akan berubah.. dia akan buang perangai tu.. tapi tak langsung..

hurmmmm ~ macam mana Ira nak buat sekarang ? kitaorang da setahun lebih.. takkan nak musnahkan macam tu je.. hurmmm ~ Ira buntu sangat sekarang ni.. mata Ira pun dah jadi macam panda.. hehehe.. tak pe la ~ biarlah dia reda sikit.. kalau betul la dia nak akhiri semua ni.. Ira redha.. orang kalau dah tak nak kita tak boleh nak paksa kan.. tapi apa2pun, Ira takkan pernah menyesal sebab kenal dia.. Ira berterima kasih sangat sebab dia dah pernah menjaga Ira dengan ikhlas.. Ira harap yang relationship ni akan terus berjalan.. kalau Allah dah takdirkan yang Ira ni bukan jodoh untuk dia, Ira redha dengan ketentuanNya.. Ira yakin, Allah akan gantikan dengan yang lebih baik.. InsyaAllah. :')

You Might Also Like

1 Comments

  1. Kuatkan semangat ye sayang. Biasalah lelaki ni egonya tinggi. Akak pernah lalui macam mana ira lalui. Memang perit lah. Yang penting jangn putus doa ^_^

    ReplyDelete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Suscribe Us