Header : Yummy Waffle

Friday, June 27, 2014

 

Assalammualaikum

wuuu ~ hari ni Ira free.. hehe.. yela kan ~ nama pun dapat balik rumah.. ok la, memandangkan hari ni Ira free.. Ira nak kasi freebies header ni.. sape nak angkat tangan !!! hehe.. tapi sori sangat2 kalau header ni tak cantik bagi korang.. yela kan ~ first time ni buat benda2 ni semua.. Ira sekadar nak mencuba.. tolong tunjuk ajar ye.. :)



 Biru
http://i.imgur.com/fWsN3MG





Hijau

http://i.imgur.com/b9MhTbO





Kuning

http://i.imgur.com/gySXVCn





Merah

 
http://i.imgur.com/yQZUlMa





Oren


 
http://i.imgur.com/oxEQ0Ii






Pink


 
http://i.imgur.com/pHPGowS






Purple
 

 
http://i.imgur.com/rdWmRej



thanks kepada sesiapa yang sudi ambik header Ira yang tak seberapa ni.. hah ! sebelum korang tinggalkan blog Ira ni, tolong KLIK SINI & SINI .. semoga Allah memberkati korang semua.. :)

 
 

You Might Also Like

0 Comments

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Like us on Facebook

Total Pageviews

Follow by Email