Cara-cara Download Blogskin - Syahirah Valiant

Post Top Ad

June 05, 2014

Cara-cara Download Blogskin

 

 Assalammualaikum

macam mana nak download blogskin ? meh ikut tuto ni k. Ira harap tuto ni menjadi. Sebelum buat tu baca Bismillah dulu k. Takut tak menjadi pulak.

Sebelum tu KLIK SINI

1. Klik SINI

2. Pilih mana-mana blogskin yang menarik perhatian korang.

3. Lepas tu, korang scroll ke bawah. Then korang akan nampak macam ni





4. Dah jumpa ? ok,  bagus. sekarang ni korang klik yang Ira merahkan tu k.

5. Tunggu beberapa saat untuk download. Tak ambik masa yang lama pun.

6. After download, akan keluar macam ni.


7. Korang copy semua code tu k. then paste ! done. :)

Credit to : Aiqah Jaidin

Sebelum korang pergi, KLIK NI 

No comments:

Post a Comment

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Post Bottom Ad