Apa yang Lelaki Perlu Tahu Tentang Perempuan

Friday, June 06, 2014

Ulzzang 

Assalammualaikum

hah ! lelaki kena ambik tahu ni tau.. kadang2 diaorang langsung tak peduli apa yang kita semua rasa.. Ira da pernah rasa sakit tu macam mana.. sampai gaduh2.. ego tu jangan tinggi sangat ye.. jum kita tengok apa perasaan perempuan yang lelaki perlu tahu..

  • Kami sentiasa ingat anda setiap masa walaupun korang rasa macam kitaorang ni tak pedulikan sangat dekat korang.

  • Kalau korang tak call, maknanya korang tak kesah dan tak peduli tentang kitaorang.

  •  Kami seperti anda juga, ada perasaan cemburu. Tapi kalau over sangat pun tak boleh jugak. cemburu ni la yang boleh membuatkan kita gaduh.


  • Sila ketawa apabila kami buat lawak. Walaupun kau rasa lawak tu menjadi. so, gelak je la ek. demi menjaga hati kitaorang.

  •  Jangan bergaduh dengan kitaorang. kau takkan menang ! hohoho.


  • Jangan cakap I LOVE YOU kalau korang tak maksudkan. kitaorang memang tak suka lelaki macam ni. tolong lah faham.


  • Berikan perhatian kepada perkara-perkara kecil yang kami lakukan.

  • Bila kitaorang tengah shopping, jangan banyak complain.



Peranan Lelaki dalam kehidupan Wanita adalah sebagai pelindung dan bukannya pemusnah. Wanita diciptakan oleh Allah dari tulang rusuk kiri Lelaki untuk dipeluk dan dimanjakan bukannya untuk dikasari.

You Might Also Like

5 Comments

  1. Betul tu. Perasaan kami Sememangnya begitu even after lepas kawen...even dah beranak pinak..

    ReplyDelete
  2. Jemput join GA saya
    http://drshikinzainal.blogspot.com/setulus-kasih-ibu-contest-by-dr-shikin.html

    ReplyDelete
  3. cik manis blogwalking & follow sini :)
    salam kenal :)

    ReplyDelete
  4. Done follow sini #307
    http://drshikinzainal.blogspot.com

    ReplyDelete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Like us on Facebook

Total Pageviews

Follow by Email