Secretary Course

Wednesday, April 09, 2014

snsd | Tumblr 

Assalammualaikum

hye bloggers2 sekalian.. hari ni pagi2 lagi Ira dah nak update blog.. hehe.. terlebih rajin la pulak kan. ~ hari ni Ira nak cite pasal perjalanan hidup Ira selama setahun lebih Ira belajar pasal setiausaha ni.. hurmm ~ actually, Ira masuk KV Gombak ni nak ambik course Akaun.. tapi tak tahu la kenapa tibe2 je Ira dapat kursus Kesetiausahaan Pentadbiran.. hurmm ~ first2 memang Ira tak nak masuk.. sebab course tu langsung takde kena mengena dengan cita-cita Ira.. tapi bila ibu dengan abah dah harapkan Ira masuk.. Ira kena la turutkan.. hati ibu bapa kena jaga rite ? ^^

tapi course Kesetiausahaan Pentadbiran ni not bad la kalau dah belajar banyak benda.. macam Ira belajar yang selama ni Ira tak tahu.. mungkin ada hikmah di sebalik semua ni kan.. betul la kata orang, keputusan ibu bapa adalah keputusan yang terbaik.. Alhamdulillah setakat ni result2 setiap semester Ira buat ibu dengan abah bahagia.. Ira bersyukur sangat.. Ira harap lepas ni result Ira akan membuatkan ibu dan abah bahagia.. InsyaAllah.. :)

You Might Also Like

2 Comments

  1. Secretary course ni bukan senang sb kdg2 org lain fikir ia melibatkan pentadbiran saja. Dulu akak pun nak juga ambik course ni, tp dapat pula pengurusan perniagaan. Rezeki yg Allah berikan, syukur sgt kan? :') goodluck dik.

    ReplyDelete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Like us on Facebook

Total Pageviews

Follow by Email