Pulang Ke Kampung Halaman

Tuesday, April 22, 2014

- | via Tumblr 

Assalammualaikum

yeahhh !!! esok Ira dah boleh balik.. hehe.. *excited lebih* sebenarnye kan, minggu ni balik hari sabtu.. tapi Ira balik hari khamis.. hoho ~ terer tak ? ^^ gurau2.. Ira balik awal bersebab k.. kena balik kampung.. ada kenduri lorhh ~ kakak sepupu Ira akan menamatkan zaman bujang dia sabtu ni.. hehe.. tak sabar rasanya.. aku pulak yang tak sabar kan.. hehe.. ~

by the way, dah alang2 balik kampung ni.. macam2 Ira nak buat kat sana nanti.. ye la kan ~ da la jarang balik kampung.. bila dah balik ni kena lah gunakan masa tu secukup-cukupnya.. xp hehe.. so, esok petang Ira akan balik Puchong dulu.. and hari Jumaat apa lagi.. ^^ ponteng leee ~ asyik ponteng je Ira tahun ni.. ntah bape kali dah Ira tak datang sekolah.. takut pulak effect yang buruk dekat pointer Ira nanti.. aissshhh !!! mintak2 la tak.. tak sanggup ! apa2 pun, selamat tinggal romeo.. hahaha !!! selamat tinggal kawan2.. InsyaAllah kalau ada masa kat sana nak online.. Ira akan update k.. ^^ jangan rindu pulak.. *perasan je lebih* xD

You Might Also Like

0 Comments

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Like us on Facebook

Total Pageviews

Follow by Email