No More Joining Segmen, GA & others ~ - Syahirah Valiant

Post Top Ad

April 05, 2014

No More Joining Segmen, GA & others ~

Untitled 

Assalammualaikum

hari ni baru Ira berkesempatan nak update blog ^^ buat masa sekarang Ira tak boleh nak aktif blog sangat.. pra pentaksiran Ira dah nak dekat.. so, Ira kena fokus dekat exam dulu baru berblogging dengan aman.. ye dak ? :) hehe ~ sebelum ni Ira rajin join apa2 segmen or what ever yang blogger adakan.. tapi sekarang Ira kena cuti dari join semua2 tu.. hehe xD tunggu habis pra pentaksiran & exam semester 3 baru Ira aktif balik.. sori k.. :)

apa2 pun, doakan kejayaan Ira k.. Ira target 3.60 ke atas... InsyaAllah Ira akan dapat.. tapi sebelum tu kena belajar betul2 la kan.. so, kepada bloggers2 yang sekolah KV.. good luck untuk korang punye exam.. pointer mesti gempak tau !! baru dapat diploma.. hehe.. sama2 kita berjaya nanti.. InsyaAllah.. :)

No comments:

Post a Comment

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Post Bottom Ad