I'm Back !! - Syahirah Valiant

Post Top Ad

April 21, 2014

I'm Back !!

Cute ♡

Assalammualaikum

hye bloggers2 sekalian.. hehe.. Ira kembali lagi.. hurmm ~ lamanya dah lama tak update blog ni.. Ira menghilang bersebab k.. *eleh, macam orang nak tahu je* hehe. xD first sekali, Ira ni pun baru baik daripada demam.. seksa betul.. !! tak sanggup Ira nak demam macam tu lagi.. 3 minggu demam k.. 3 minggu !!! tak pernah2 Ira demam lama macam tu.. ni pun Ira berjangkit dengan kawan satu dorm Ira.. pelik betul penyakit ni.. satu asrama demam.. semua kes berjangkit..

tapi Alhamdulillah.. sekarang Ira dah pun sihat.. 2 hospital Ira pergi.. hurmm ~ asyik kena makan ubat je.. bosan betul !!! tapi makan ubat tak habis pun.. hehe xD.. followers Ira pun Ira tak follow balik lagi ni.. segmen2 yang Ira join pun Ira biar macam tu je.. tak sempat sangat.. tambah2 lagi sekarang musim exam.. exam pun dah nak dekat.. memang tak boleh nak aktif macam dulu lagi la kut.. hurmm ~ sedih2.. :'( tapi apa2 pun Ira akan berusaha untuk update sebanyak mungkin.. hehe.. banyak la sangat kan.. xp

No comments:

Post a Comment

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Post Bottom Ad