Essei !!! - Syahirah Valiant

April 03, 2014

Essei !!!

ULZZANG 

Assalammualaikum

tepat pukul 8 tadi aku dengan kawan2 kena buat essei bm.. tapi tepat pukul 10 kitaorang dah stop.. hehe.. takde idea lorh ~ pening dah kepala ni.. pagi2 lagi dah kena buat essei.. memang blank lah otak aku ni.. laen kali je la aku sambung.. lagi pun cikgu takde.. tu yang kitaorang berani tak sambung buat kerja... buatnye cikgu ade, memang tak lah kitaorang buat macam tu.. hehe.. ^^ 

lagipun essei yang kena buat ni panjang sangat.. memang dah takde idea langsung.. macam mana lah nak exam ni.. aku pun risau jugak.. trial seminggu je lagi.. tapi see ? aku still maen2.. hehe.. langsung tak serius.. tapi ntah lah.. aku langsung dah tak takut dengan exam ni.. kalau sekolah dulu, bukan maen gelabah lagi aku study elok2.. tapi result still tak memuaskan.. hurmm ~ apa2pun aku harap sangat result semester 3 aku ni boleh membanggakan ibu dan abah.. aku nak sangat ibu dengan abah happy bila tengo result aku.. InsyaAllah.. :')

No comments:

Post a Comment

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D