Aku Dah Penat

Wednesday, April 02, 2014

life is a party 

Assalammualaikum

aku dah penat dengan semua ni.. tak de daya lagi aku nak hadap benda2 ni.. seriously aku dah penat !! semua ni cuma bagi beban untuk aku.. semua ni aku jugak yang merasa.. aku jugak yang sakit.. aku jugak yang hari2 menangis.. bukan dia !!! tapi aku !! hurmm ~

aku betul2 sayangkan dia.. tapi dia bagaikan tak tahu pasal semua ni.. dia langsung tak peduli pasal aku.. langsung tak !! dia call pun tak.. aku bukan main tunggu dia.. lama pulak tu.. bukan kejap k.. hari2 aku menangis sebabkan dia.. hari2 aku fikir pasal dia.. tapi ada dia fikir pasal aku ? hurmm ~ ntah la.. aku pasrah je dengan semua ni.. aku dah takde feeling langsung.. biarlah dia.. kalau dia sayang aku, pandai2 la dia cari aku kat mana.. aku dah penat dengan semua ni.. :'(

You Might Also Like

0 Comments

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Like us on Facebook

Total Pageviews

Follow by Email