Upgrade ! - Syahirah Valiant

Post Top Ad

March 19, 2014

Upgrade !

❤️ 

Assalammualaikum

hey2 ! kite berjumpa lagi.. hehe ^^ ok, blog aku dah semakin cantek.. eleh, cantek la sangat tu kan.. blog korang lagi cantik k.. :) aku just tambah apa yang aku suka.. so, takde la nampak yang blog aku tu kosong sangat.. tapi kan, ok la jugak blog aku yang sekarang ni.. ok, nak tahu apa yang aku 'upgrade' kan tu ? jum2 ! ^^

ni yang first sekali aku upgrade kan.. nampak comel je status box ni.. so, aku letak je la kan.. ^^

 
ni yang paling susah aku nak buat.. sebelum ni pernah la jugak aku buat.. tapi langsung tak pernah nak menjadi.. so, hari ni aku cuba lagi.. berkat kesabaran aku, jadi pun followers box aku ni.. :)

 
and then button follow Instagram ni.. korang boleh lah follow k.. hehe ^^ *promote pulak*

 
seterusnya shoutbox aku ni.. sebelum ni aku tak pernah guna sebab aku tak tahu nak buat.. hehe.. sekarang ni dah jadi.. comel tak ? comel tak ? kata la comel ek.. :D

 
and last sekali.. blog archieve !! senang la korang nak cari post2 aku yang lepas kan.. :)

ni je la yang aku upgrade kat blog ni.. takde la sehebat macam korang.. tapi aku harap sangat yang blog aku dapat perhatian jugak k.. hehe ^^ takde la ~ gurau je.. k la.. that's all for today.. kalau aku rajin, aku update lagi.. Assalammualaikum.. :)
p/s : leave your footprints at shoutbox ! tq :)

No comments:

Post a Comment

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Post Bottom Ad