Kolej Vokasional Gombak - Syahirah Valiant

Post Top Ad

March 22, 2014

Kolej Vokasional Gombak


Assalammualaikum

hari ni aku tak tahu la kenapa aku terlebih rajin nak update pasal KVG.. hehe ^^ sape kat sini budak2 kv ? angkat tangan.. *ceh ! macam la ku boleh nampak* ramai cikgu luar kata yang Kolej Vokasional Gombak ni adalah sekolah yang terbaik.. pointer semester 2 kitaorang gempak2.. cikgu la yang cakap.. :) Alhamdulillah.. bersyukur sangat.. berkat doa ibu bapa dan jugak cikgu2.. kitaorang dapat pointer yang memuaskan.. aku harap KVG dapat tingkatkan pointer masing2 untuk semester yang akan datang.. amin ~ InsyaAllah.. :) 

by the way, KVG sekarang ni ada 5 course.. peruncitan, pemasaran, kesetiausahaan pentadbiran, insurans dan perakaunan.. semua pasal bisnes kan ? ^^ so, sesiapa yang nak jadi bisnesman or bisnerswoman.. masuk la sini.. tahun depan tambah lagi 2 course.. tapi aku tak ingat apa.. course yang baru tu untuk budak baru.. so, budak2 form 3 sekarang ni, masuk la KVG k.. masa depan anda terjamin.. cewaaahh !!~ hehe.. promote sekolah sendiri pulak aku ni.. :)

4 comments:

  1. Assalamualaikum . Boleh x awak ceritakan psl KVG ni kt saya. Saya x tahu maklumat ni. Whatsapp number sy 0173456629 ~7 Jan 2017

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Post Bottom Ad