aaarrggghhh !!! Assignmentssss !!! - Syahirah Valiant

March 22, 2014

aaarrggghhh !!! Assignmentssss !!!

:( 

Assalammualaikum

dah lama kau tak update blog.. baru hari ni ada masa.. so, aku nak update puas2.. hehe ^^ hurmm ~ macam mana cuti korang setakat hari ni ? mestu best kan.. bukan macam aku ni.. kena duduk rumah je.. ye la kan ~ banyak sangat assignment aku kena siapkan.. nak tak nak, kena buat jugak.. mampus kena marah bukak sekolah nanti.. huhu ~ tapi Alhamdulillah ada folio yang dah siap.. tadi aku dah siapkan sikit.. ni nak rehat kejap.. sakit tangan aku asyik menulis & menaip je.. tapi update blog boleh pulak kan.. hoho ~ ^^ biar lah..

hari ni aku target nak siapkan folio agama je.. buat sikit2 lama2 jadi bukit.. ya dak ? :) hehe... tu je yang aku mampu.. takpe.. esok ada lagi.. InsyaAllah.. korang banyak kerja sekolah tak ? aku rasa macam banyak je.. hehe.. xD biase la kan.. kita kan pelajar.. so, tanggungjawab pelajar adalah belajar.. cikgu kasi la banyak homework dekat kita.. tukan tanggungjawab.. takpe la kan.. kalau kita buat homework, kita jugak yang dapat advantage.. betul tak ? *winkwink* ;) ok la.. be right back.. :)

No comments:

Post a Comment

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D