March 2014 - Syahirah Valiant

March 27, 2014

Awesome Giveaway by Badlishah Azman

Thursday, March 27, 2014 0
Awesome Giveaway by Badlishah Azman
http://badlishahazman.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-badlishah-azman.html
Klik Banner untuk join

"Simple Giveaway by H&A''

Thursday, March 27, 2014 1
"Simple Giveaway by H&A''
Salam.. Alhamdulilah akhirnya berjaya juga melancarkan giveaway ni..
firstly, dila nak minta maaf sebab buat GA ni lambat terutama bagi yang sponsar GA ni..
dila and my partner berharap GA ni dapat sambutan yang menggalakkan dan meletop2.. :)
and terima kasih untuk semua yg sudi sponsar GA ni :)

http://myimpiannaad.blogspot.com/2014/03/simple-giveaway-by-h.html
SYARAT-SYARATNYA:
  • Hanya Blogger sahaja yang boleh Join..
  • Semua peringkat umur
  • Perempuan atau lelaki boleh je Join
  • Wajib ikut semua syarat yang ditetapkan oleh SPONSAR (lihat bawah)


FOLLOW BLOG SPONSAR:


LIKE SEMUA PAGE SPONSAR:



LIKE INSTAGRAM

misscheare (wajib yang ada akaun instagram)


Hati ini tiada siapa yang tahu

Thursday, March 27, 2014 0
Hati ini tiada siapa yang tahu
Untitled 

Assalammualaikum

sekarang ni apa yang aku kena buat cuma redha je.. biarlah dia nak kata apa.. biar lah ~ yang aku tahu benda tu langsung tak betul.. aku pun dah malas nak ambil tahu.. aku bukan main setia dengan dia.. dia boleh pulak kata aku curang.. ok, aku akan ingat apa yang dia cakap sampai bila2.. takde lagi peluang untuk dia dalam hati aku ni.. aku dah serik.. selama ni aku butakan je mata aku daripada tengok kesalahan2 dia.. tapi dia ? langsung tak hargai aku.. tuduh benda yang betul lagi adalah.. semua ni ada hikmah.. Allah nak tunjuk dekat aku siapa Syafiq yang sebenarnya..

sekarang ni dah takde siapa yang nak jaga perasaan aku ni.. so, diri sendiri la yang kena jaga kan ? ^^

March 22, 2014

Kolej Vokasional Gombak

Saturday, March 22, 2014 4
Kolej Vokasional Gombak

Assalammualaikum

hari ni aku tak tahu la kenapa aku terlebih rajin nak update pasal KVG.. hehe ^^ sape kat sini budak2 kv ? angkat tangan.. *ceh ! macam la ku boleh nampak* ramai cikgu luar kata yang Kolej Vokasional Gombak ni adalah sekolah yang terbaik.. pointer semester 2 kitaorang gempak2.. cikgu la yang cakap.. :) Alhamdulillah.. bersyukur sangat.. berkat doa ibu bapa dan jugak cikgu2.. kitaorang dapat pointer yang memuaskan.. aku harap KVG dapat tingkatkan pointer masing2 untuk semester yang akan datang.. amin ~ InsyaAllah.. :) 

by the way, KVG sekarang ni ada 5 course.. peruncitan, pemasaran, kesetiausahaan pentadbiran, insurans dan perakaunan.. semua pasal bisnes kan ? ^^ so, sesiapa yang nak jadi bisnesman or bisnerswoman.. masuk la sini.. tahun depan tambah lagi 2 course.. tapi aku tak ingat apa.. course yang baru tu untuk budak baru.. so, budak2 form 3 sekarang ni, masuk la KVG k.. masa depan anda terjamin.. cewaaahh !!~ hehe.. promote sekolah sendiri pulak aku ni.. :)

aaarrggghhh !!! Assignmentssss !!!

Saturday, March 22, 2014 0
aaarrggghhh !!! Assignmentssss !!!
:( 

Assalammualaikum

dah lama kau tak update blog.. baru hari ni ada masa.. so, aku nak update puas2.. hehe ^^ hurmm ~ macam mana cuti korang setakat hari ni ? mestu best kan.. bukan macam aku ni.. kena duduk rumah je.. ye la kan ~ banyak sangat assignment aku kena siapkan.. nak tak nak, kena buat jugak.. mampus kena marah bukak sekolah nanti.. huhu ~ tapi Alhamdulillah ada folio yang dah siap.. tadi aku dah siapkan sikit.. ni nak rehat kejap.. sakit tangan aku asyik menulis & menaip je.. tapi update blog boleh pulak kan.. hoho ~ ^^ biar lah..

hari ni aku target nak siapkan folio agama je.. buat sikit2 lama2 jadi bukit.. ya dak ? :) hehe... tu je yang aku mampu.. takpe.. esok ada lagi.. InsyaAllah.. korang banyak kerja sekolah tak ? aku rasa macam banyak je.. hehe.. xD biase la kan.. kita kan pelajar.. so, tanggungjawab pelajar adalah belajar.. cikgu kasi la banyak homework dekat kita.. tukan tanggungjawab.. takpe la kan.. kalau kita buat homework, kita jugak yang dapat advantage.. betul tak ? *winkwink* ;) ok la.. be right back.. :)

March 20, 2014

yeahhh !! balik !! ^^

Thursday, March 20, 2014 1
yeahhh !! balik !! ^^
To the b e a c h | via Tumblr 

Assalammualaikum

hari ni balik !! yeahhh2 ~!!! hehe.. excited je lebih.. tapi memang excited pun.. hari la hari yang aku tunggu2.. ^^ hehe.. tapi aku kena balik malam la pulak.. tak boleh naek public transport.. barang banyak sangat nak bawak.. lagipun baju pun aku tak basuh.. nampak tak kemalasan aku tu ? hoho ~ biar lah.. nanti air habis la pulak.. tu yang tak basuh.. k la.. bubye allz ! :)

2nd Giveaway by CN

Thursday, March 20, 2014 1
2nd Giveaway by CN


Salam..

tekan banner untuk join!

Due Date : 1 April 2014
Annouce Winners: 3 April 2014


By Random ->Hadiah Menanti Untuk 3 pemenang: :

Keychain Felt Craft couple x 1




Topup RM5 x 2



Jemput kawan-kawan memeriahkan lagi GA ini.
Terima Kasih.

SCREENSHOT UNTUK IKLAN DI BAWAH:

1st Giveaway by Bella Nabieyla

Thursday, March 20, 2014 5
1st Giveaway by Bella Nabieyla
http://belogcikbella.blogspot.com/2014/03/1st-giveaway-by-bella-nabieyla.html

klik banner untuk join

menarik je Giveaway ni.. hadiah dia pun aku berkenan.. jum join ramai2 k.. lagi ramai lagi best.. klik je banner tu.. :)

Assignments !!

Thursday, March 20, 2014 0
Assignments !!
Purity

Assalammualaikum

hurmm ~ cuti sekolah yang banyak dengan assignments.. Ya Allah.. penatnya.. aku dah tak larat dah ni.. macam2 kena fikir sekarang ni.. huhu ~ tolong hambaMu ini Ya Allah.. aku perlukan bantuanMu.. bantulah aku.. 

hurmm ~ kenapa lah banyak sangat assignment kena buat.. sumpah dah tak larat dah ni.. tapi kan, tahun ni aku jarang la tension.. aku tak tahu la kenapa.. tapi Alhamdulillah.. aku pun tak nak tension2 ni.. tapi kenapa banyak assignments ni ???!!!!!!!1 hurmm ~ banyak tak banyak, aku kena buat jugak.. untuk masa depan aku jugak.. nampaknya, memang kena siapkan la jugak.. tak tidur la gayanya.. back to normal life.. -_-

March 19, 2014

Ingat janji saya ?

Wednesday, March 19, 2014 0
Ingat janji saya ?
Fash 

Assalammualaikum

hurmm ~ hari2 aku sekarang ni penuh dengan kesedihan.. aku sedih sangat sebab jodoh aku dengan Syafiq dah takde... seriously aku tak boleh terima semua ni.. tapi aku kena terima jugak.. aku kena redha dengan semua ni.. ada hikmah di sebalik apa yang berlaku dekat aku.. Allah nak aku lebih cintakan Dia daripada aku cintakan manusia.. betul tu !! aku kena sedar semua tu.. aku dah tak boleh nak sedih2 lagi.. 

aku pernah cakap dekat Syafiq yang dia orang yang terakhir.. kalau2 kitaorang clash, aku takkan cari orang lain.. dan aku akan tunaikan janji tu.. aku takkan cari orang lain da.. biarlah Allah yang tentukan jodoh aku dengan siapa.. InsyaAllah aku akan dapat jodoh yang lebih baik.. jodoh yang boleh membimbing aku ke jalanNya.. Amin ~ kalau boleh biarlah ibu abah yang carikan.. aku dah penat nak cari cinta.. dan aku dah penat nak mengejar cinta.. sekarang ni aku cuma perlu belajar, dekatkan diri dengan Allah dan lebihkan family aku.. ye !! sepatutnya dari dulu aku buat macam tu.. tapi aku lalai.. aku lalai dengan cinta Syafiq.. sekarang ni aku dah bebas !! :')

biarlah Syafiq cari kebahagian untuk dia dan aku pun akan cari kebahagiaan untuk aku sendiri.. aku takkan muncul dalam hidup dia lagi.. biarlah yang menjadi cinta terakhir aku tu adalah suami aku sendiri.. suami yang sah untuk aku.. InsyaAllah.. :')

My Admire

Wednesday, March 19, 2014 0
My Admire
 

Assalammualaikum

kenal tak dalam gambar tu sape ? hehe... siapa yang tak kenal kan.. artis yang melonjak naik pulak ! korang tahu tak lagu 'rindukanlah' ? hah ! ni la penyanyi dia.. *aku ni bagitahu macam orang lain tak tahu je* hehe... aku admire giler la dengan dia.. suka sangat !!! kadang2 kawan2 aku pun pelik tengok aku ni.. apa aku kesah ! hoho ~ dah aku minat dia.. nak buat macam mana kan.. ^^ 


ni lirik Rindukanlah.. korang dengar lah lagu dia.. confirm cair ~ hehe xD

Upgrade !

Wednesday, March 19, 2014 0
Upgrade !
❤️ 

Assalammualaikum

hey2 ! kite berjumpa lagi.. hehe ^^ ok, blog aku dah semakin cantek.. eleh, cantek la sangat tu kan.. blog korang lagi cantik k.. :) aku just tambah apa yang aku suka.. so, takde la nampak yang blog aku tu kosong sangat.. tapi kan, ok la jugak blog aku yang sekarang ni.. ok, nak tahu apa yang aku 'upgrade' kan tu ? jum2 ! ^^

ni yang first sekali aku upgrade kan.. nampak comel je status box ni.. so, aku letak je la kan.. ^^

 
ni yang paling susah aku nak buat.. sebelum ni pernah la jugak aku buat.. tapi langsung tak pernah nak menjadi.. so, hari ni aku cuba lagi.. berkat kesabaran aku, jadi pun followers box aku ni.. :)

 
and then button follow Instagram ni.. korang boleh lah follow k.. hehe ^^ *promote pulak*

 
seterusnya shoutbox aku ni.. sebelum ni aku tak pernah guna sebab aku tak tahu nak buat.. hehe.. sekarang ni dah jadi.. comel tak ? comel tak ? kata la comel ek.. :D

 
and last sekali.. blog archieve !! senang la korang nak cari post2 aku yang lepas kan.. :)

ni je la yang aku upgrade kat blog ni.. takde la sehebat macam korang.. tapi aku harap sangat yang blog aku dapat perhatian jugak k.. hehe ^^ takde la ~ gurau je.. k la.. that's all for today.. kalau aku rajin, aku update lagi.. Assalammualaikum.. :)
p/s : leave your footprints at shoutbox ! tq :)