junior oh junior ~ - Syahirah Valiant

January 22, 2014

junior oh junior ~

Assalammualaikum

hari ni entry tak de gambar.. actually aku tak tahu nak letak gambar apa.. tak gambar yang related dengan tajuk yang bakal aku cerita kan ni.. tak pe la tak de gambar kan.. asalkan aku da update.. hehe ~ 21.01.2014, junior batch 1998 dah masuk ke kolej aku.. Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar.. tapi, nama pun junior kan.. ada je benda yang tak kena di mata senior2.. senoir2 tu aku dengan bacth2 aku la kan.. ada je benda yang buat kitaorang marah.. haih !

kitaorang pun dah tak tahu nak buat apa dengan diaorang semua tu.. baru masuk dah buat hal.. aku malas sebenarnya nak masuk campur pasal junior ni.. tapi tu la.. kitaorang ni superb senior.. senior 3 tahun dekat KVG ni.. mesti la kitaorang nak nama kv kitaorang baik.. tak nak ada budak buat hal.. tapi dah ada la pulak.. junior sendiri pulak yang buat hal.. kalau senior boleh la aku paham.. hurmm ~

apa2 pun minggu depan junior second intake masuk.. aku harap sangat yang diaorang semua ok2.. btw, adik aku dapat masuk KVG jugak.. Alhamdulillah.. semoga dia dapat jadi junior yang ok.. =)

No comments:

Post a Comment

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D