onion ?!! - Syahirah Valiant

December 17, 2013

onion ?!!

cry | via Tumblr

dah lama aku tak update blog da ~ huhu.. asyik tak ada masa je.. kalau ada masa pun aku rasa malas pulak nak online... hehe.. ok ! kita start sekarang.. nampak tak gambar kat atas tu ? hehe.. apa korang fikir bila nampak gambar tu ? 

aku paling lemah betul kalau kena kopek bawang.. huhu ~ rasa macam nak mengalir je air mata ni.. korang mesti pernah jugak kan.. hehe.. setiap kali nak kopek bawang, aku mesti sediakan garam depan aku.. hehe.. ikut petua orang tua-tua.. firstly memang aku langsung tak percaya.. tapi aku try je.. eh, boleh pulak.. hehe.. 

memang sekarang kita menrungut sebab tak nak kopek bawang bagai.. tapi ni melatih kita untuk masa depan.. especially untuk orang perempuan.. takkan orang laki pulak nak buat kerja-kerja ni kan ? hehe.. 

No comments:

Post a Comment

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D