lamanye ~ - Syahirah Valiant

Post Top Ad

December 09, 2013

lamanye ~

lovelove ♥ | via Tumblr

Assalammualaikum

hye2.. lamanye aku tak update blog ni.. dah berhabuk dah pun.. hehe.. nampak sangat menipunya.. mana ada blog ni berhabuk.. dalam lappy je pun.. lain la lappy ni yang berhabuk.. logik la sikit kan.. hehe xp.. baru hari ni aku berpeluang nak update blog.. tak ada masa lorh ~ plus internet pun tak ada.. tu yang susah.. hurmm ~ kena bergantung dekat internet handphone je la.. tak pe la.. asalkan ada kan? ^.^ 

korang apa cer ? semua sihat ? lama tak dengar cite korang.. share2 la ek.. lagipun sekarang kan musim cuti sekolah.. confirm la macam2 plan korang kan.. hah.. share la ye.. hehe xD.. 

No comments:

Post a Comment

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Post Bottom Ad