exam short semester ( modul 1 ) - Syahirah Valiant

Post Top Ad

November 10, 2013

exam short semester ( modul 1 )

 my English word list

Assalammualaikum

minggu ni adalah minggu terakhir aku berada dekat KV Gombak untuk tahun 1 ni.. aku akan sambung pengajian aku dekat sini tahun depan pulak.. hehe.. last week jadi junior.. then, jadi senior !!! minggu ni jugak la aku ada exam short sem.. huhu ~ baru ingatkan nak rehat2 lepas habis exam sem 2.. last2 ada exam lagi rupenya.. hurmm ~

hari ni exam untuk modul 1.. Alhamdulillah senang.. aku bukan main cuak lagi sampai hafal banyak2.. last2 masuk exam sikit je.. tak pe la kan.. aku dapat 28/30.. ok la tu kan.. Alhamdulillah kitaorang tak de yang kena repeat.. hehe ! ^.^

No comments:

Post a Comment

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Post Bottom Ad