Jamuan akhir tahun asrama - Syahirah Valiant

Post Top Ad

October 17, 2013

Jamuan akhir tahun asrama

Beautiful | via Tumblr

Assalammualaikum

hari ni busy sangat2.. sumpah penat sekarang ni.. ada je benda kena buat.. malam ni pulak kena turun sebab ada jamuan akhir tahun.. malasnye nak pergi.. kalau lah ada kelonggaran tak yah pergi.. dah lama aku tak pergi.. aku tak suka senior2 sekolah aku ni.. macam apa ntah.. boleh buat orang malu.. tu yang aku tak nak pergi.. lagipun macam tak best je.. actually, jamuan ni lebih meraikan senior2 daripada junior.. hurmm ~ tak pe la.. memang ni nasib jadi junior.. hanya perlu bersabar.. tak boleh nak buat apa.. aku kena turun jugak malam ni.. huhu.. =(

No comments:

Post a Comment

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Post Bottom Ad