Exam done ! - Syahirah Valiant

Post Top Ad

October 17, 2013

Exam done !

girl | Tumblr

Assalammualaikum

hye kawan2 blogger ku sekalian.. hehe.. dah lama aku tak update blog.. tiap kali nak update, mesti tak ada idea.. huhu ~ nasib aku la kan.. xp sekarang ni aku dah ada idea nak update.. sementara idea aku ni belum hilang lagi.. better aku cepat2 update.. hehe ~ merepek je aku ni..

exam untuk semester 2 da habis !!! yeeaaahhh !!! hehe.. heaven giler kowt.. ye la kan.. sape yang tak hepi dah lepas daripada beban belajar.. ^^ Alhamdulillah aku dapat jawab dengan elok.. berkat usaha aku dan doa ibu dengan abah.. =) terima kasih sebab dah sokong kaklong dalam apa jua keputusan kaklong.. terima kasih sebab ibu dan abah dah berjaya mendidik kaklong sehingga menjadi manusia yang berguna.. ^^ hehe... sekarang ni tinggal nak ambil result je.. harap sangat yang result aku lagi tinggi daripada result sem 1 hari tu.. sekarang ni kena fikir pasal short sem pulak.. adoyai !! kenapa la perlu ada short sem.. kalau tak de, dah lama kut kitaorang ni cuti.. ni tak.. huhu ~ tak pe la.. ~ dengan short sem tu akan ada banyak benda yang dapat aku pelajari.. kena fikir positif ^^ eh, k la.. ni je yang dapat aku update untuk hari ni.. kita jumpa di lain hari pulak ye.. ^^ bubye ~ Assalammualaikum..

No comments:

Post a Comment

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Post Bottom Ad