mood exam ! - Syahirah Valiant

Post Top Ad

September 25, 2013

mood exam !

Beautiful

Assalammualaikum

sekarang ni 25 september 2013.. minggu depan da tiba masanya untuk aku ke medan perang bagi mendapatkan keputusan yang cemerlang untuk semester 2 ni... InsyaAllah aku akan buat yang terbaik.. start sekarang ni aku dah tak boleh nak main2 sangat.. I have to be serious.. ! ^^ hehe.. ntah la.. kadang2 aku pun tak yakin nak hadapi peperiksaan semester 2.. bila dah naik semester ni subject makin lama makin susah.. kepala pun senang pening.. banyak benda yang aku kena fikir.. aku kena fokus ! aku kena buktikan dekat ibu dengan abah yang aku boleh berjaya walaupun aku sedang bercinta.. aku kena buktikan.. aku tak sampai hati tengok syafiq macam tu.. saya akan cuba yang terbaik k untuk hubungan kita ni..

btw, gud luck ye untuk kawan2 aku yang juga bakal menduduki peperiksaan semester 2.. ^^ setiap apa yang kita lakukan InsyaAllah akan mendapat keputusan yang cemerlang.. solat jangan tinggal ^^ doakan saya sekali ye.. =)

No comments:

Post a Comment

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Post Bottom Ad