exam mood !! - Syahirah Valiant

September 01, 2013

exam mood !!

ULZZANG

Assalammualaikum

mood exam weii !!! huhu ~ tension jugak la kan.. banyak keje kena buat.. cikgu2 pun da start bagi keje sekolah yang menimbun.. terpaksa la aku buat.. tak pelah ~ untuk masa depan aku jugak kan ? ^^ aku tak boleh mengeluh... aku nak pointer aku nanti lagi tinggi daripada sem 1 masa tu.. aku nak hepi kan ibu dengan abah.. KV yang lain pun mesti tengah sibuk study rite ? ok la ~ gud luck untuk korang semua k ^^

No comments:

Post a Comment

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D