3 months anniversary - Syahirah Valiant

September 12, 2013

3 months anniversary

(20) won jong jin | Tumblr

Assalammualaikum

hari ni anniversary kitaorang untuk 3 bulan.. Alhamdulillah, hubungan aku dengan dia masih kekal hingga sekarang.. aku bersyukur sangat2.. tapi semalam ada benda yang buat aku gaduh dengan dia.. huhu ~ sumpah aku sedih sangat semalam.. aku ingatkan semalam nak la hepi2 dengan dia.. tapi lain yang jadinya.. 

tapi Alhamdulillah.. nasib baek benda ni da settle.. tapi seriously semalam memang aku tak de mood dengan dia semalam.. hanya Allah yang tahu betapa sakitnya hati aku bila dia cakap aku bukan2.. tapi tak pe la ~ aku tak salahkan dia pun.. aku da maafkan dia.. tapi orang kata, kita boleh memaafkan.. tapi luka di hati susah nak sembuh.. macam tu la aku.. tapi tak pe la ~ aku pasrah.. mungkin ada betulnya apa yang dia cakap tu.. 

sekarang ni aku tak nak sedih2 da.. aku nak sangat hepi2 dengan dia.. aku tak nak benda ni jadi penghalang untuk kitaorang gembira.. ok, sekarang ni aku tengah fikir apa yang patut aku bagi.. korang ada idea tak ? share2 la ye.. aku tak expert benda2 macam ni.. hehe xD tapi paling simple pun aku buat kertas2 la.. eh, kertas2 ? merepek je aku ni.. hehe.. macam aku kreatif je.. xp k la, ni je yang dapat aku update untuk hari ni.. lain kali aku update lagi ye.. ^^ bubye ~ Assalammualaikum

No comments:

Post a Comment

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D