September 2013 - Syahirah Valiant

September 30, 2013

I'm sick

Monday, September 30, 2013 0
I'm sick
Sickk :o

Assalammualaikum

hurmm ~ sekaran ni aku tak larat sangat nak update blog.. demam le pulak.. adoyai ~ da la tengah exam.. boleh pulak aku demam.. redha je la.. sumpah tak larat sekarang ni.. kalau lah bukan minggu exam, da lama aku ambik cuti.. tak yah pergi sekolah.. tapi minggu exam lak.. terpaksa lah tahan semua dugaan ni.. -_- k la.. entry ni pendek je.. aku dah tak larat lagi ni.. nak rest jap.. bubye ! doakan semoga kau sihat cepat k.. hehe.. Assalammualaikum ^^

September 25, 2013

we fight again !

Wednesday, September 25, 2013 0
we fight again !
(8) girl | Tumblr

Assalammualaikum

hurmm.. kenapa la hubungan aku dengan dia selalu jadi macam ni.. asyik gaduh je.. aku dah tak larat dah nak hadapi semua ni.. aku dah tak larat nak nangis.. aku dah tak larat nak sakit hati.. aku dah tak sanggup.. !!! dia salahkan aku sebab punca kitaorang gadoh.. tapi perlu ke dia salahkan aku sorang ? hurmm ~ sumpah aku sentap giler dengan apa yang dia cakap semalam.. dia tak pernah nak jaga hati aku ni.. kalau cakap main lepas je.. ! dia pun cakap yang aku ni tak pernah faham dia.. hurmm ~ bila dia tak faham aku, aku diam je.. aku langsung tak marah dia.. tapi bila aku tak faham dia.. dia nak tengking2 pulak.. melampau kan awak.. saya diam je bila awak cakap macam tu.. 

awak dah tak pedulikan saya sekarang ni.. awak dah tak pedulikan saya !! hurmm ~ tak pe la kan.. kalau ni yang awak nak.. saya dah tak kesah.. saya pasrah je apa yang jadi lepas ni..

mood exam !

Wednesday, September 25, 2013 0
mood exam !
Beautiful

Assalammualaikum

sekarang ni 25 september 2013.. minggu depan da tiba masanya untuk aku ke medan perang bagi mendapatkan keputusan yang cemerlang untuk semester 2 ni... InsyaAllah aku akan buat yang terbaik.. start sekarang ni aku dah tak boleh nak main2 sangat.. I have to be serious.. ! ^^ hehe.. ntah la.. kadang2 aku pun tak yakin nak hadapi peperiksaan semester 2.. bila dah naik semester ni subject makin lama makin susah.. kepala pun senang pening.. banyak benda yang aku kena fikir.. aku kena fokus ! aku kena buktikan dekat ibu dengan abah yang aku boleh berjaya walaupun aku sedang bercinta.. aku kena buktikan.. aku tak sampai hati tengok syafiq macam tu.. saya akan cuba yang terbaik k untuk hubungan kita ni..

btw, gud luck ye untuk kawan2 aku yang juga bakal menduduki peperiksaan semester 2.. ^^ setiap apa yang kita lakukan InsyaAllah akan mendapat keputusan yang cemerlang.. solat jangan tinggal ^^ doakan saya sekali ye.. =)

kelas takde elektrik

Wednesday, September 25, 2013 0
kelas takde elektrik
Assalammualaikum

k, da lama aku tak update blog.. da lama jugak lah aku tak jenguk blog kesayangan aku ni.. kesian dia kan.. hehe.. sori la ye.. aku malas nak update buat masa sekarang.. idea pun takde.. ^^

aku tak puas hati betul pasal kelas aku ni.. da la first dulu plug rosak.. so, nak cas lappy kena pergi belakang.. menyusahkan betul la.. nak kena seret kerusi bawak pergi belakang la.. apa la ~ hurmmm .. sekarang ni pulak kelas takde elektrik.. panas weii !!! kitaorang yang duduk dalam kelas ni pun da macam duduk dalam sauna.. masing2 dah berpeluh.. aku ni pun dah lencun.. xp huhu ~ mana la orang yang bertanggungjawab untuk betulkan elektrik ni.. masalahnya sekarang ni kelas s/u je tau yang kena.. kelas lain takde pulak.. huhu ~ sabar je la dengan semua ni.. haih ! panas2.. -_-

September 12, 2013

3 months anniversary

Thursday, September 12, 2013 0
3 months anniversary
(20) won jong jin | Tumblr

Assalammualaikum

hari ni anniversary kitaorang untuk 3 bulan.. Alhamdulillah, hubungan aku dengan dia masih kekal hingga sekarang.. aku bersyukur sangat2.. tapi semalam ada benda yang buat aku gaduh dengan dia.. huhu ~ sumpah aku sedih sangat semalam.. aku ingatkan semalam nak la hepi2 dengan dia.. tapi lain yang jadinya.. 

tapi Alhamdulillah.. nasib baek benda ni da settle.. tapi seriously semalam memang aku tak de mood dengan dia semalam.. hanya Allah yang tahu betapa sakitnya hati aku bila dia cakap aku bukan2.. tapi tak pe la ~ aku tak salahkan dia pun.. aku da maafkan dia.. tapi orang kata, kita boleh memaafkan.. tapi luka di hati susah nak sembuh.. macam tu la aku.. tapi tak pe la ~ aku pasrah.. mungkin ada betulnya apa yang dia cakap tu.. 

sekarang ni aku tak nak sedih2 da.. aku nak sangat hepi2 dengan dia.. aku tak nak benda ni jadi penghalang untuk kitaorang gembira.. ok, sekarang ni aku tengah fikir apa yang patut aku bagi.. korang ada idea tak ? share2 la ye.. aku tak expert benda2 macam ni.. hehe xD tapi paling simple pun aku buat kertas2 la.. eh, kertas2 ? merepek je aku ni.. hehe.. macam aku kreatif je.. xp k la, ni je yang dapat aku update untuk hari ni.. lain kali aku update lagi ye.. ^^ bubye ~ Assalammualaikum

September 03, 2013

You've changed a lot darl

Tuesday, September 03, 2013 0
You've changed a lot darl
Forever Loving K

Assalammualaikum

hari ni aku tak ada mood sangat2.. aku tak tahu la apa masalah kitaorang sekarang ni.. asyik nak bergaduh je.. aku pun dah tak larat lagi nak gaduh dengan dia.. setiap kali bergaduh, asyik aku je kena mengalah.. tapi dia ??!! dia langsung tak fikir perasaan aku ni.. aku nak perhatian dia.. aku nak kasih sayang dia.. tapi dia langsung tak peduli pasal tu semua.. aku ni sebenarnya siapa bagi dia ? aku perlukan penjelasan yang jelas daripada dia... I need her reason !!! saya perhatikan awak semalam lain sangat. seriously, awak lain.. awak tak pernah buat saya macam tu.. tapi semalam awak pun dah lakukan.. saya sedih wak bila kenang balik perangai awak macam tu...

awak layan saya dah laen sangat.. awak macam nak tak nak je layan saya.. mesej saya pun awak balas lambat... saya kenal awak bukan sehari dua.. tapi da 3 bulan wak ... 3 bulann !!! saya tahu perangai awak bukan macam ni.. saya nak awak yang dulu.. tu pun susah ke awak nak faham ??!!! sekarang ni saya betul2 perlukan awak.. tapi awak tak ada di samping saya.. awak selalu abaikan saya... saya rasa yang saya ni macam dah tak de pakwe.. memang awak cakap awak sayang saya dunia akhirat.. tapi awak langsung tak buktikan.. prove it sayang !!! 

hurmm ~ saya pun dah tak tahu nak cakap macam mana lagi.. sekarang ni saya hanya redha dengan apa yang bakal awak katakan.. kalau awak kata nak clash, saya terima je dengan seikhlas hati.. InsyaAllah.. tapi ap2pown, saya akan tetap tunggu awak sampai bila2.. walaupun saya yang akan tanggung sakit.. =) *Syafiq, nama awak akan sentiasa semat di dalam hati dan juga ingatan saya..*

September 01, 2013

exam mood !!

Sunday, September 01, 2013 0
exam mood !!
ULZZANG

Assalammualaikum

mood exam weii !!! huhu ~ tension jugak la kan.. banyak keje kena buat.. cikgu2 pun da start bagi keje sekolah yang menimbun.. terpaksa la aku buat.. tak pelah ~ untuk masa depan aku jugak kan ? ^^ aku tak boleh mengeluh... aku nak pointer aku nanti lagi tinggi daripada sem 1 masa tu.. aku nak hepi kan ibu dengan abah.. KV yang lain pun mesti tengah sibuk study rite ? ok la ~ gud luck untuk korang semua k ^^