hanya awak dalam hati saya - Syahirah Valiant

Post Top Ad

August 05, 2013

hanya awak dalam hati saya

Ulzzang couple | via Tumblr

Assalammualaikum

dear Syafiq,
saya update ni khas untuk awak.. saya harap awak tahu isi hati saya sekarang ni.. saya harap hubungan kita akan kekal selama-lamanya .. =')

awak, kadang2 saya masih meragui kesetiaan awak.. saya meragui kesetiaan awak sebab saya tak nak perkara yang lepas terjadi kembali pada diri saya.. saya dah tak mampu nak hadapi saat itu.. saat perpisahan yang saya tidak inginkan.. sejak kebelakangan ni, saya dapat merasakan awak benar2 ikhlas mencintai saya.. awak da tunjukkan kesetiaan awak pada saya.. saya harap kesetiaan awak tu akan berkekalan sehinggan akhir nafas kita.. InsyaAllah..

awak, saya sayang awak sangat2.. saya tak pernah sayang orang macam ni.. saya tak tahu kenapa perangai saya bukan macam dulu.. saya serius dengan awak.. saya pernah berangan yang saya akan menjadi hak milik awak yang mutlak !! not as couple.. but as your wife.. saya berharap sangat yang Allah sudah tetapkan awak adalah jodoh saya.. banyak persamaan antara kita.. =) awak, please jangan tinggalkan saya.. saya tak sanggup hadapi kemungkinan yang akan berlaku... saya tak sanggup wak !! kadang2 saya suka tengok bila parents kita hepi.. and saya nak kita happy macam tu jugak.. InsyaAllah ~ ^^ 

saya ingat apa yang awak cakap dulu.. saya tak expect pun awak akan cakap macam ni.. first sekali masa kita baru2 kenal awak cuma anggap saya sebagai kawan.. ok, saya terima awak sebagai kawan.. sebab masa tu saya tak berapa nak suka dekat awak.. sebab awak ni kaki lepak.. but, bila kita da kenal lama.. you've changed !! awak berubah 100 %.. awak langsung tak pernah pergi lepak lama2 sampai lewat malam.. saya appreciate perubahan awak tu ^^ then, masa tu kita da kenal 2 minggu.. awak propose saya jadi gf awak.. saya memang tak sangka yang awak akan cakap macam tu.. actually saya da suka awak lama da.. tapi tak nak bagi tahu.. hehe.. ayat awak yang takkan pernah saya lupa ... "saya sayang awak macam saya sayang nyawa saya.. saya nak awak jadi yang teristimewa untuk saya.. saya janji dekat awak yang saya akan jaga awak macam saya jaga nyawa saya sendiri.. will you be my girlfriend?" hehe.. ni la ayat awak.. saya terus setuju !! ^^ at first perkenalan kita tu.. awak banyak kali tak replay mecej saya.. tapi bila saya dah rasmi jadi gf awak.. setiap hari awak akan mesej and call saya.. k, sekarang saya dah faham kenapa awak buat macam tu.. awak buat macam tu sebab awak hanya akan mesej dengan orang yang istimewa bagi awak...

saya rasa beruntung sangat sebab dapat awak.. I will aprreciate what have you done for me.. banyak dah pengorbanan awak untuk saya.. thanks sayang.. ;) saya akan sentiasa sematkan nama awak dalam hati saya ni.. nama kita pun tak ada bezanya.. so, saya takkan lupakan nama awak.. SAYA SAYANG AWAK KERANA ALLAH SWT... SAYA MENCINTAI AWAK KERANA ALLAH SWT.. SAYA INGIN MENJADI YANG SAH UNTUK AWAK KERANA ALLAH SWT.. saya harap hubungan kita ni akan kekal.. Amiinn ~ =')

No comments:

Post a Comment

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Post Bottom Ad