acting for BKP 202 - Syahirah Valiant

Post Top Ad

August 27, 2013

acting for BKP 202

Yeah... ;)

Assalammualaikum

lamanya aku tak update blog da.. wuuu !!! rindu blog aku ni.. hehe.. hari ni aku ada mood pulak nak update.. so, sekarang la masanya untuk korang baca apa yang aku da berleter dekat dalam blog ni.. xp

ok, first sekali, sekarang ni aku tengah nervous sangat2.. nak tahu kenapa ? sebab ............................................................................. hari ni ada subject BKP 202.. and hari ni jugak lah puan KB nak suruh kitaorang berlakon.. untuk amali kitaorang la katanya.. nervous giler la !!! hanya Allah yang tahu betapa nervous nye aku.. da la aku tak reti nak berlakon... ada pulak amali pasal berlakon-lakon jugak kan...? sabar je la ~ nak je aku lari dari kenyataan ni.. tapi aku tahu semua ni mustahil.. xp

nasib baik la cikgu tak sampai lagi.. boleh la berlatih sikit2.. *berlatih la sangat* hehe... xp  ntah apa2 je aku ni.. ada masa free bukannya nak berlatih... tapi pergi online pulak.. xD alaaa ~ berlakon ni kena spontan.. kalau kita rancang, memang tak jadi la kut.. ok la.. ni je post untuk hari ni.. btw, doakan kejayaan berlakon untuk aku tau.. nervous sangat2 ni.. :/

No comments:

Post a Comment

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Post Bottom Ad