Trial PMR !! - Syahirah Valiant

July 24, 2013

Trial PMR !!

Apricity | via Tumblr 

Assalammualaikum

eh korang.. hari ni trial PMR right ? k, Ira baru ingat.. hehe =D tahun ni 2 orang adik Ira nak trial.. sorang da lepas da trial UPSR.. tunggu nak exam betul je.. sekarang ni adik Ira yang trial PMR ni pulak.. macam mana la agaknya dia jawab kan ? hurrmmm ~ gud luck tau angah !! kaklong hanya dapat doakan kejayaan kau dekat asrama ni je.. kaklong tak dapat nak tolong ajarkan kau.. semoga kau jawab dengan tenang tau !! jangan nak berkpop2 sangat da sekarang ni.. fokus dekat study kau 2 dulu.. da habis exam nanti layan la kpop kau tu puas2 ^^ giliran korang 2 pulak kena banggakan ibu dengan abah.. kaklong da tak berjaya banggakan diaorang.. result kaklong tak seberapa.. kaklong tahu adik2 kaklong ni pandai.. keep it up !!! teruskan berusaha.. yang penting doa ye ^^ sebelum gi exam tu salam ibu dengan abah.. minta restu diaorang.. baru berkat apa yang kau belajar.. gud luck ye !! ^^

No comments:

Post a Comment

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D