Syafiq :* - Syahirah Valiant

Post Top Ad

July 01, 2013

Syafiq :*

let me show you a beautiful world | via Tumblr

Assalammualaikum

da lama jugak kan aku tak update blog ni.. huhu ~ tak ada masa nak mengupdate sekarang ni.. banyak sangat kerja.. lagipun aku da masuk semester 2.. lagi berlambak la assignment aku.. tak ada masa nak rehat2 da.. kena fokus k ^^ kadang-kadang tu stress la jugak.. memang normal la kan.. cuti raya nanti confirm ada banyak assignment kena buat.. cikgu ni pun agak-agak la nak kasi banyak-banyak.. kitaorang da tak larat nak buat assignment2 ni semua.. xp

actually aku update ni nak cerita pasal buah hati aku sorang ni.. hehe.. kalau korang bosan tak payah la baca.. tak digalakkan baca pun.. ni kan diari aku.. so, sini la tempat aku nak luahkan segala-galanya. sedar tak sedar aku dengan syafiq da nak masuk 2 bulan.. Alhamdulillah Allah masih pertahankan hubungan kitaorang.. aku bersyukur sangat.. walaupun kitaorang ni asyik bergaduh je.. Allah masih tetapkan hubungan aku dengan dia.. seriously aku sayang sangat dekat dia.. aku tak tahu la kenapa.. bila aku dengan syafiq, aku rasa aman sangat.. rasa gembira yang tak dapat aku ungkapkan.. hehe xD tapi ni semua betul k.. 

sebelum ni aku pernah kapel jugak.. tapi aku tak pernah rasa macam ni.. aku rasa dialah imam aku suatu hari nanti.. InsyaAllah.. jika Allah menjodohkan aku dengan dia.. aku bersyukur sangat.. lagipun aku ada dengar ustaz azhar idrus cakap, seorang lelaki telah ada menetapkan niat untuk mengahwini seorang perempuan, ia sudah dinamakan tunang.. dia pernah kata yang dia nak jadikan aku yang halal buatnya.. Alhamdulillah kalau dia maksud kan macam tu.. aku la orang yang paling bahagia !!! xp aku kena jagan hubungan ni betul-betul kalau aku memang sayangkan dia.. aku harap yang dia akan jaga aku sehingga hujung nyawa aku.. =') Ya Allah, Engkau pertahankan lah hubungan aku dengan Syafiq.. Engkau tetapkanlah jiwa dan perasaan aku hanya untuk dia jika memang benar dia adalah bakal imamku.. sesungguhnya aku amat menyintai dia Ya Allah.. hanya padaMu aku memohon Ya Allah.. Engkau kabulkan la doa hambamu ini.. =')

No comments:

Post a Comment

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Post Bottom Ad