Solat Istikharah - Syahirah Valiant

Post Top Ad

July 24, 2013

Solat Istikharah

Don't forget to say Alhamdulillah ! <3 

Assalammualaikum

k, ni post yang pertama Ira untuk hari ni.. hehe xD pagi2 lagi da ada idea nak update apa.. ^^ orang cakap.. otak kita cergas bila pagi2 cenggini.. Ira setuju !!! korang pernah dengar tak pasal solat istikharah ni ? mesti la pernah kan.. korang pernah buat tak ?  Ira nak try buat.. da ada niat da nak buat.. tapi tu la.. Ira takut ~ =(

Ira takut sebab Ira nak dapat petunjuk sama ada Syafiq adalah jodoh aku yang sebetulnya ataupun tidak.. kalau betul Alhamdulillah ~.. tapi kalau tak.. Ira takut sangat.. Ira takut yang Ira tak boleh nak terima semua ni.. Ira tahu semua ni salah.. Ira kena terima seadanya walau apapun keadaan.. tapi Ira betul2 sayangkan dia.. Ira tak sanggup nak kehilagan dia.. Ira dapat rasakan yang dia adalah yang terbaik untuk Ira.. tapi apa2pun cara yang terbaik adalah dengan buat solat istikharah.. hurmm ~ kalau kita da ada niat nak buat.. kita kena buat rite ? ^^ InsyaAllah Ira akan buat.. InsyaAllah.. korang doakan Ira k.. =) semoga Syafiq adalah jodoh Ira yang telah ditetapkan oleh Allah =) Ira berharap sangat yang jodoh Ira adalah dia.. Aminn ~ :)

No comments:

Post a Comment

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Post Bottom Ad