Shopping ! - Syahirah Valiant

Post Top Ad

July 06, 2013

Shopping !

Love Life. 

Assalammualaikum

hye korang.. semua sihat ? Alhamdulillah kalau semua sihat.. =) sekejap je kan masa berlalu.. rabu ni da nak puasa.. dengan kesempatan ni.. aku nak ucapkan Selamat Berpuasa kepada semua umat Islam.. jangan ponteng2 puasa ye.. hehe ^^ memandangkan puasa da nak dekat.. mesti da ramai yang da shopping kelengkapan untuk raya.. termasuk lah aku ni.. ni pun baru balik dari shopping2.. hehe ^^ aku kalau da bab shoppig nombor satu.. walaupun penat.. tapi best.. banyak betul aku dapat.. just kasut & tudung je belum.. tak pe la.. tu lain kali pun tak apa.. kesian pulak aku tengok ibu kena keluarkan duit banyak2 semata-mata untuk anak2 dia.. kalau sorang tak pe la jugak.. ni 4 orang.. hah !! hambik koeee !!! xp ntah bapa ribu da ibu spent kan.. dengan abah dengan ibunya tak kira lagi.. apa2 pun thankx ibu :*

kaklong hargai apa yang ibu belikan untuk kaklong ni.. =) korang da shopping untuk raya da ? mesti ada yang da and ada yang belum kan ^^ aku ajak ibu dengan abah shopping awal2 sebab masa puasa nanti aku malas nak keluar.. penat ~ lagipun alang2 aku da balik kan.. sekali shopping la.. hehe =D ada time ni kan.. aku tak sangka yang ibu akan beli aku jubah.. bukan jubah biasa k.. jubah jeans.. kan mahal tu.. seluar jeans yang kita selalu beli tu pun da mahal rite ? ni apa lagi baju.. lagi berganda2 la mahalnya.. seriously aku memang tak sangka yang ibu akan belikan jugak.. aku da lama jugak la cari jubah macam tu.. tak sangka pulak jumpa dekat nilai 3.. Alhamdulillah ~ first2 tu aku tak nak cakap yang aku nak baju tu.. takut ibu tak kasi sebab baju tu seriously mahal.. nanti kecewa pulak kan.. lebih aku diam.. hehe xD last2 ibu kata kalau nak baju tu ambik la.. aku terkejut la jugak..

aku cakap la baju tu mahal sangat.. kaklong tak nak menyusahkan ibu je.. then ibu cakap ambik je.. aku pun apa lagi.. ambik la.. da dapat green light kan.. hehe.. tapi aku teragak2 gak nak ambik.. sebab baju tu memang mahal gilerr !! lebih baik ibu gunakan duit tu untuk hal lain.. tapi tak pe la.. ibu da suruh ambik kan.. ibu kata hadiah katanya.. hehe.. thankx very2 much ibu :* tahun ni aku dengan family sedondon lagi.. wahhh !!! aku suka gilerr bila dapat sedondon.. =) aku tak tahu la kenapa.. aku memang suka sedondon.. aku rasa macam hari bila kitaorang satu family pakai sedondon, rasa macam kitaorang rapat sangat.. tapi ada jugak kan orang yang tak suka sedondon dengan family.. aku tak paham betul.. aku nye tema warna tahun ni oren+putih.. so, jadi lah warna ??? alaaa ~ pandai2 korang la kan.. hehe =D korang punya pulak macam mana ? share2 la sikit ye ^^ 

No comments:

Post a Comment

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Post Bottom Ad