Minggu balek !! - Syahirah Valiant

July 02, 2013

Minggu balek !!

Kim Seuk Hye aka Joo~ 

Assalammualaikum

time untuk ber-blogging !! hehe.. korang semua sihat ? hope korang sihat k.. kalau tak sihat cepat2 la makan ubat k.. aik, apa yang aku merepek pulak ni.. xp actually aku tak ada benda nak update sekarang ni.. tapi aku nak update jugak.. hoho ! kalau bosan sori la ye.. aku tak tahu nak hiburkan korang macam mana.. aku ni bukannya reti sangat nak buat ayat yang dramatis.. eceh !!~ 

sekejap je da hari rabu kan? esok da khamis pulak.. and esok lagi da jumaat.. yeaahhh ! cepat la hari jumaat.. tak sabar2 ni.. yela kan ~ minggu balik siapa yang tak excited ^^ da lama jugak aku tak balik rumah.. sebenarnya tak lama mana pun.. bru 1 minggu je tak balik.. tapi tak tahu la.. aku rindu giler kat rumah sekarang ni.. takkan homesick lagi kut ? da bapa lama aku dok asrama ni.. hehe.. xD sejujurnya aku tak suka duduk asrama.. aku tak tahu la kenapa.. sejak ibu dengan abah suruh aku masuk asrama, aku rasa berat je nak pergi... aku tak ready nak duduk asrama lagi.. bukan tak ready.., tapi memang tak nak !!! aku lagi selesa duduk rumah daripada duduk asrama.. hehe.. xp ok la.. ni je yang dapat aku update.. da tak ada idea nak update apa da.. kalau ada apa2 aku update lagi k.. =) bubye ~ Assalammualaikum.. =)

No comments:

Post a Comment

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D