got a new watch !! - Syahirah Valiant

July 29, 2013

got a new watch !!

Tumblr | via Tumblr 

Assalammualaiku

k, actually Ira nak update pasal ni semalam.. tapi tak berkesempatan pulak da ~ asyik busy je kan ~ hehe xD semalam Ira baru keluar jalan-jalan dengan dia.. actually keuar jalan-jalan dengan parents Ira.. tapi bila da sampai dekat ioi.. ada pulak si dia ni.. haizz ~ suka sangat buat suprise !! ibu pun bukan nye nak cakap yang dia pun ada sekali.. tapi apa2pun Ira happy giler bila nampak dia dekat ioi.. Ira asyik teringat dia je semalam.. tapi macam dia tahu2 je yang Ira ingat dia.. tu yang dia datang kowt.. hehe xp

semalam sehari suntuk Ira asyik dengan dia.. padahal nak shopping dengan family.. tapi disebabkan ibu pun da halau aku suruh ikut dia.. Ira ikut je la ~ huhu .. kesian tak ? xp sebenarnya dalam hati suka.. tapi malu.. xD masa jalan2 dia ada tanya mana jam dekat tangan tu.. eh, jam mesti la dekat tangan.. hehe *loyar buruk jap* then Ira cakap dah habis bateri.. mula2 dia diam je.. ok, tak pe la ~ tak ada respon.. hehe xD pas tu tengah jalan2 ternampak kedai jam.. dia ajak Ira masuk kedai tu.. Ira macam dah agak da apa yang dia nak buat.. dia belikan Ira jam.. huhu ~ terharu giler.. kalau jam murah tak pe la jugak.. ni mahal kut.. campur dengan jam dia sekali.. tapi apa2pun Ira hargai sangat2 pemberian dia.. Ira akan jaga jam ni macam nyawa Ira sendiri.. InsyaAllah.. =) 

yang paling Ira terkejut.. dia beli jam couple untuk kitaorang.. huhu ~ ni lagi terharu.. banyak pengorbanan yang dia da buat dekat Ira.. Ira sayang dia sangat2.. :3 ntah apa lagi la dia nak beli lepas ni.. tapi lepas ni Ira tak nak terima pemberian dia selagi dia tak terima pemberian Ira.. hehe.. da la dia susah nak terima pemberian orang.. ni je la cara nye !!! hehe xD ok la.. tak tahu nak cakap apa da.. kalau ada apa2 lagi Ira update k ^^

No comments:

Post a Comment

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D