day at home ~ - Syahirah Valiant

Post Top Ad

July 27, 2013

day at home ~

If youre lucky enough to be different never change 

Assalammualaikum

minggu ni hari khamis da start cuti.. tapi asyik duduk dekat rumah je.. Ya Allah !! sumpah bosan.. ibu tak ajak pergi mana2 pun.. ibu boleh pulak dating dengan abah g jusco.. lepas tu tinggalkan kitaorang semua dekat rumah.. bosan tahu !! bila dekat asrama bukan main lagi excited nak balik.. tapi bila dah balik rumah.. bosan sangat2.. aku tak tahu nak buat apa sekarang ni.. asyik menghadap lappy ni je.. mana mata tak rabun kan.. xD da ni je aku boleh buat.. nak buat macam mana kan ^^ hurmm ~ cuti korang macam mana ? best tak ? mesti shopping sakan ni kan.. hehe xp .. tahu da.. ermm, k la.. ni je idea aku untuk update hari ni.. nanti aku update lagi k ^^ bubye ~ Assalammualaikum..

No comments:

Post a Comment

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Post Bottom Ad