Awak yang dulu da kembali - Syahirah Valiant

July 15, 2013

Awak yang dulu da kembali

it does not matter how slow you go | via Tumblr 

Assalammualaikum

aku bersyukur sangat.. dia yang dulu da kembali.. Alhamdulillah ~ aku tak sangka yang dia akan faham perasaan aku.. seriuosly aku sayang giler2 dekat Syafiq.. aku tak tahu la kenapa.. banyak2 lelaki yang pernah aku couple.. dengan dia lah yang aku rasa hidup aku ni lengkap.. dialah pelengkap hidup aku.. InsyaAllah dia akan jadi pelengkap hidup aku untuk selama-lamanya dan akan menjadi imam aku yang soleh.. Amin ~ aku tak tahu la kenapa.. aku susah sangat nak lepaskan dia..  tapi Alhamdulillah yang dia tak pernah tinggalkan aku.. aku bersyukur sangat...

semalam kitaorang selesaikan masalah kitaorang ni.. otp sampai 3 jam.. tak pernah2 aku buat macam ni.. then yang selebihnya kitaorang sweet2.. ecehhh ~ hehe xD sekejap je kitaorang settle kan masalah ni.. tak nak besar2kan masalah.. yang da lepas tu lepas.. sekarang ni buka buku baru.. aku dengan dia akan tetap bersama hingga akhir hayat aku... InsyaAllah.. k la.. disebabkan aku terlalu happy.. aku tak tahu nak update apa lagi da .. eh, ada pulak macam tu kan.. hehe xp

No comments:

Post a Comment

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D