1 August 2013 - Syahirah Valiant

Post Top Ad

July 25, 2013

1 August 2013

Wall Photos 

Assalammualaikum

dah tak lama kan 1 August tu.. k, korang nak tahu tu tarikh apa ? hurmm ~ tarikh tu la yang bakal menggembirakan Ira ataupun bakal mengecewakan Ira.. walaupun Ira sekolah KV.. memang subjek senang.. *sem 1 je la* tapi kalau da result keluar.. memang confirm la semua orang takut right ? macam tu la jugak Ira.. memang tengah takut.. ye la kan ~ Ira takut kecewakan ibu dengan abah lagi.. Ira tak nak kecewakan diaorang.. tarikh tu debaran untuk budak KV Gombak tahun 1.. result semester 1 kami akan keluar tak lama lagi.. huhu ~ takutnya ~~

memang Ira dah tahu result Ira.. tapi korang faham2 la kan.. result lembaga peperiksaan dengan result cikgu lain kan ?.. tu yang Ira takutkan.. kalau markah menaik tak apa.. ni kalau menurun.. arghhh !! Ira tak dapat terima.. hurmm ~ benda da lepas kan.. redha je la.. kena buat yang terbaik lagi untuk semester 2 ni.. ambil je la result semester 1 tu.. tu usaha Ira selama ni.. btw, good luck untuk budak2 KV yang bakal ambil result.. tarikh kita ambil result tak sama.. lain KV lain tarikhnya.. apa2pown good luck ye ^^ doakan kejayaan Ira ye.. =)

No comments:

Post a Comment

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Post Bottom Ad