Sem baru, azam baru ! - Syahirah Valiant

June 10, 2013

Sem baru, azam baru !

 

Assalammualaikum

yeah ! akhirnya Ira da berjaya habiskan pengajian Ira dalam semester 1.. =) hehe.. bukan maen suka lagi kan.. semester akan datang akan lebih mencabar.. so, tak boleh nak rehat sangat.. kena study betol-betol ni.. nanti ada je yang kena repeat.. ^^ Ira da dapat result untuk exam semester 1... not bad la result Ira 2.. tapi Ira still tak puas hati lagi.. Ira akan buat yang terbaik untuk exam semester yang akan datang.. 

semester baru ! so, Ira kena la pasang azam baru rite ? huhu ~ Ira takut azam baru Ira ni takkan tercapai pulak.. tapi InsyaAllah akan tercapai.. kita cuma perlu berusaha dan berdoa sahaja.. =) so, azam baru Ira untuk semester baru adalah... ---> nak dapat result yang lebih cemerlang daripada semester yang lepas, nak study sungguh2 & nak hidup dengan gembira di samping keluarga... ^^ bile Ira cakap macam ni teringat pulak dekat si dia.. hehe.. dia da lain sikit da sekarang.. tapi tak pe la.. kalau dia betol2 sayangkan Ira, dia akan peka terhadap perangai dia.. eh2, apa ni.. lupakan dia kejap.. fokus dekat apa yang akan berlaku untuk masa hadapan Ira.. ni lagi penting rite ? ^^ 

ok, tu je la azam Ira.. hope korang yang da masuk semester baru tu, buat la azam baru k ^^ pastikan azam tu tercapai tau.. jangan biar pergi macam tu je.. nanti rugi pulak.. untuk masa hadapan korang jugakkan.. =) ap2pun, selamat berjaya di semester baru.. ^^

No comments:

Post a Comment

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D