nothing to do ~ - Syahirah Valiant

June 11, 2013

nothing to do ~

Iva Kovačević's Photos | via Facebook 

Assalammualaikum

hurmm ~ hari ni bosan sangat2.. Ira tak tahu nak buat apa.. kat sekolah pun cikgu tak masuk sangat.. takkan tak belajar lagi kut ? kalau boleh cepat la habiskan silibus.. nanti tak sempat nak terkejar-kejar pulak.. haih ! cikgu2.. masuk la kelas.. *eh, tak sangka aku akan cakap macam ni* xp hehe.. tapi seriously, Ira memang bosan giler2 sekarang ni.. ada idea tak nak buat apa ? kalau ada, share2 la k.. ^^ sharing is caring rite ? hoho ! xD 

apa plan korang hari ni ? budak sekolah semestinya sekolah kan.. tapi tak tahu la kalau2 ada yang ponteng.. tapi Ira rase memang ada kan.. hehe.. sori2.. meh sini kongsi plan korang hari ni.. Ira nak tahu jugak.. *cbuk je* xp hehe.. bukan apa.. kalau Ira da terlampau bosan sangat.. macam ni la jadinya.. Ira tak tahu nak buat apa.. so, Ira nak tahu apa plan korang je.. tapi kalau tak nak bagitahu pun tak pew.. ^^ tak paksa pun.. n.n 

k la... ni je yang dapat Ira update untuk hari ni.. kalau Ira ada idea lagi.. Ira update k.. InsyaAllah ^^ bubye ~ Assalammualaikum.. =)

No comments:

Post a Comment

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D