my photoshoot ! - Syahirah Valiant

Post Top Ad

June 25, 2013

my photoshoot !

Assalammualaikum

memandangkan masa cuti sekolah hari tu aku asyik duduk rumah je.. hehe.. amat membosankan cuti sekolah aku kan ? xp nak buat macam mana.. tu je yang mampu aku buat masa cuti sekolah.. tak tahu nak buat apa.. nak keluar pun tak boleh.. jerebu pulak ! haih ! sabar je la ~

da stop ! membebel pulak aku ni kan.. actually tujuan aku update hari ni sebab nak kasi korang tengok gambar aku yang perasan ni.. hehe.. bukan selalu tau aku buat keje ni.. kadang-kadang je k.. xD macam korang tak pernah je kan.. mesti la pernah.. ~ tipu kalau korang tak pernah perasan depan kamera.. hehe xD

ok, kita start gambar pertama k ^^ tengok je k.. jangan cakap apa-apa.. kalau buruk pown biar je.. hehe xp

ini hasil yang pertama.. aku gabungkan gambar ni jadi satu.. ignore background tu tau.. buruk-buruk.. hehe.. and ignore pipi tu jugak.. tahu la tembab.. xD

ni gambar yang aku edit.. edit warna gamba and aku tambah tulisan tu je k.. no edit lebih-lebih.. aku tak suka.. kan bagus kalau kita tunjukkan diri kita sebenar.. tak payah nak jadi orang lain ^^ ayat ni aku tujukan dekat korang.. hehe xp KEIKHLASAN DATANG DARI HATI

hurmm ~ tengok kita sedang termenung memikirkan masa hadapan.. eceh ~ hehe.. mengada sungguh aku ni.. mencabup kejap dengan gambar ni.. xp

peace yo ! hehe.. gambar ni aku buat untuk profile picture twitter dengan facebook.. so, sapa-sapa yang ada facebook dengan twitter, usya2 la kita ek.. hehe xD

gambar ni paling aku suka.. khas untuk SYAFIQ.. saya sayang awak sangat-sangat k.. hope satu hari nanti saya akan jadi milik awak yang kekal dan halal .. amin ~ =D

ok la.. tu je la gambar yang sempat aku ambil.. kalau aku bosan-bosan lagi.. ada la gambar yang terbaru dalam blog kesayangan aku ni.. tunggu je la ek ^^


No comments:

Post a Comment

Setiap kata-kata anda akan memotivasikan diri seorang gadis yang ingin menjadi yang terbaik. In Sha Allah :D

Post Bottom Ad